IDEALBILD Göteborg
Toggle Menu

Företagsfoto

Syns man inte så finns man inte

Varje företag har sin unika marknadsföringsmix. Produkternas / tjänsternas natur och marknaden avgör marknadsföringsstrategin. Med flera produkter, kundsegment och distributionskanaler växer kraven på marknadsföringen. Vi ser till att ditt varumärke, dina produkter / tjänster och dina anställda hamnar i rätt bild. Enkla mål kan vara att attrahera fler besökare till din webbsida och / eller att positionera ditt varumärke rätt.

Exempel på kundprojekt

Bilder till webbsidan

Exempel: www.2StrongArms.com
2strongarms

Kundbilder till webbsidan

Bilder som ska visas som första bild på webbsidan ska göra ett blivande intryck. Kunden är professionell äventyrare och marknadsför hälsocoaching. Dessa fem bilder gjordes på beställning som "hero-images".

För mer information besök gärna kundens webbsida www.2strongarms.com. Exempel: www.2StrongArms.com

Event / lokalfoto

Exempel: www.2StrongArms.com
Cityklinikens operationsavdelning

Invigning av Citysjukhuset

Målet var att dokumentera de nya utrymmen och invigningsfesten.

Satsar man resurser på en milstolpe eller ett event så är det viktigt att anlita en fotograf för att skapa både minnen och marknadsföringsmaterial på det. Vi tar även hand om fotografering av dina lokaler. Och så kan du ta hand om dina gäster.

För mer information besök gärna kundens webbsida www.citysjukhuset.se. Exempel: Citysjukhusets invigning och lokalerna

Att synas på rätt sätt

- En bild säger mer än tusen ord

Att synas är centralt, samtidigt ska du ge rätt intryck. Här finns det mycket att tänka på – och det gör vi för dig.

Condeco

Exempel: Condeco

Condeco

Fotografering av lokaler och matfotografi

För mer information besök gärna kundens webbsida www.condeco.se. Exempel: Condeco Göteborg

Företagets själ

Ett företag har kärnvärden som ska kommuniceras. Vi väcker känslor och minnen, skapar associationer och gör allt för att visa vad ditt företag står för. Att kommunicera företagets kärnvärden har också betydelse för de anställda i företaget. Trivs de anställda med de värden som kommuniceras på hemsidan, i broschyrer och på annat grafiskt material så gynnar det kundbemötandet och trivseln i företaget.

Vi hjälper dig att spara pengar

Vi förklarar produkter och tjänster till dina kunder på ett lättbegripligt sätt. Särskilt inom tjänstesektorn gäller det att snabbt förtydliga tjänsten och kundnyttan. Detta effektiviserar din försäljning då kunden får rätt information i ett tidigt skede och risken för felköp blir lägre. Du får nöjdare kunder och dina säljare sparar tid.

Ger ditt företag ett dynamiskt intryck?

Ska ditt företag uppfattas som dynamiskt och flexibelt är det viktigt att byta ut bild- och videomaterial med jämna mellanrum. En sammlad mediastrategi skapar trovärdighet och en omväxlande uppfattning. Vi samarbetar med flera specialister på området och tar gärna hand om att hjälpa dig med en optimal lösning för dina behov.

Mätbart kundvärde

Genom våra samarbetspartners kan vi även mäta effekten av det bild- och videomaterial samt annonser som vi levererar.

Tryckeritjänst – allt från broschyrer till mässmaterial

Vill du kunna hålla dina bilder eller layouter i handen? Inget problem! Vi är ett litet företag med ett stort kontaktnät och samarbeten med flera tryckerier, inte bara i Sverige. Du får alltid marknadens bästa kvalitets-/prisförhållande och behöver inte oroa dig för färgprofiler, filformater, upplösningskrav eller hur tryckeriet vill få tryckfilerna levererade. Våra tryckpriser är dagspriser. Särskilt inom digitaltryck kan vi eventuellt samköra ditt uppdrag med ett annat kunduppdrag vilket sänker ditt pris betydligt.

070 - 4531383
info@idealbild.se
IDEALBILD Göteborg
Box 295
S - 421 23 Västra Frölunda
Sverige
×

Skanna QR-koden med vår kontaktinformation:

Idealbild kontaktinformation i QR-format
Copyright © 2021 Alexander Idelmann, IDEALBILD Göteborg