Toggle Menu
Vi skapar för din framgång

Om oss

IDEALBILD Göteborg grundades 2005 och riktar sig till både privat- och företagskunder. Allt började med klassiska arbeten inom fotografi och video. Som egenföretagare såg jag dock behovet av problemlösningar som kan handla om mycket mer än bara fotografi. Det kan till exempel handla om att ta fram en tryckt broschyr eller bildmaterial till sociala medier.

Vi hjälper dig med kostnadsfri rådgivning och framtagning av en offert för ditt projekt. Vi arbetar gärna med fastpriser för att ge dig en trygghet angående slutliga kostnaden.

Genom många års erfarenhet, omfattande kontakter inom branschen och ett bildarkiv som sammanställts under årtionden av arbete, kan IDEALBILD Göteborg uppfylla alla tänkbara kundbehov.

Vi använder de senaste tekniker inom fotografi, video och bildbearbetning. Några exempel är bälgfotografi med avancerade tilt (Scheinpflug) och shiftmöjligheter, HDR fotografi, bildstacking, panoramabilder och höghastighetsfotografi med egenutvecklad datorstyrd utrustning

Alexander Idelmann

Om mig

Efter att ha varit mycket fotografiintresserad sedan barndomen bytte jag yrkesinriktning från företagsekonomi till fotografi. Nuförtiden arbetar jag på heltid med fotografi, video, marknadsföring och på att skriva böcker i ramen av mitt eget företag IDEALBILD Göteborg. Då jag hade problem med att hitta intresserade förlag till min första bok, utvidgade jag företagets affärsområde med förlagsverksamhet. För tillfället inriktar jag mig på böcker inom resor och natur. Hittills har jag skrivit, designat och låtit trycka min första bok på lappland. Flera andra bokprojekt pågår. Följ gärna utvecklingen på företagets kanaler för sociala medier.

Linkedin

Den ansvarige för innehållet på denna sida är företagets chef, webmaster och företagsägare: Alexander Idelmann .

För frågor, förslag och specialorder , kan du nå oss på följande e-postadress :

info@idealbild.se

Tel: +46 (70) 4531 383