IDEALBILD Göteborg
Toggle Menu

Integritetspolicy & Copyright

Integritetspolicy

Vi använder cookies på vår webbplats. Genom att använda vår webbplats samtycker du till denna policy och du samtycker till vår användning av cookies i enlighet med villkoren i denna policy.

Om Cookies

En cookie är en liten fil som ber om tillstånd att placeras på din dators hårddisk. När du accepterar, sparas filen och cookien hjälper analysera webbtrafik eller låter dig veta när du besöker en viss webbplats. Cookies tillåter webbapplikationer att reagera på dig som individ. Webbapplikationen kan skräddarsys till dina behov och preferenser genom att samla in och spara information om dina preferenser.

Det finns två huvudsakliga typer av cookies : "session cookies" och " permanenta cookies" . Session cookies sparas bara så länge användaren använder webbplatsen och raderas från din dator när du stänger din webbläsare, medan beständiga cookies fortbestår över användarsessioner och lagras på datorn tills de tas bort, eller tills de når sin utgångsdatum.

Cookies hjälper oss att ge dig en bättre webbplats, genom att möjliggöra för oss att analysera vilka sidor du anser som användbara och vilka inte.

Cookies innehåller ingen information som identifierar dig personligen och en cookie ger oss inte på något sätt tillgång till din dator eller någon information om dig.

Du kan välja att acceptera eller avböja cookies. De flesta webbläsare accepterar automatiskt cookies, men du kan ställa in webbläsaren så att den förnekar cookies om du föredrar det. Detta kan dock hindra dig från att dra full nytta av webbplatsen.

Cookies på denna webbplats

Vi använder permanenta cookies på denna webbplats för att ge länkar till sociala nätverksdelningstjänster och för att infomera dig om våra mest populära innehåll.

Cookies från tredje part

Vi använder inte cookies från tredje part.

Google Analytics

Vi använder också cookies för att möjliggöra oss att förbättra webbplatsens användbarhet och i marknadsföringssyfte. Vi kan också använda cookies för att identifiera vilka sidor som används. Detta hjälper oss att analysera data om webbsidans trafik och förbättra vår webbplats för att anpassa den till kundernas behov. Vi använder denna information endast för statistiska analys varefter de raderas från systemet.

För detta ändamål använder vi Google Analytics. Google Analytics genererar statistik och annan information om webbplatsens användning med hjälp av cookies som lagras på användarnas datorer. Informationen som genereras om vår webbplats används för att skapa rapporter om användningen av webbplatsen. Google kommer att lagra och använda denna information. Googles sekretesspolicy finns på www.google.com/privacypolicy.html.

Om du har några frågor om sekretess med hänsyn till denna webbplats, Kontakta oss gärna.

GDPR

GDPR – Dataskyddsförordningen gäller som lag i alla EU:s medlemsländer från och med den 25 maj 2018 och ersätter Personuppgiftslagen (PUL). Dataskyddsförordningen innehåller regler om hur man får behandla personuppgifter.

Fotograf Alexander Idelmann är ansvarig för den information Fotografen bearbetar i samband med fotografering. Denna information innefattar bild på dig/porträtt, ditt namn, din e-postadress, din postadress, telefonnummer och används på följande sätt:

Jag använder extern server för att lagra bilder, mottagarlistor för e-postutskick och fakturauppgifter i kundregister. Jag lämnar inte ut dina uppgifter till en tredje part. All information lagras på en säker server med syfte att:

Den rättsliga grunden för bearbetningen av dina personuppgifter är det avtal vi ingått vid fototillfället eller i samband med detta. Jag sparar dina personuppgifter i 7 år efter att jag fakturerat dig eller den tid som krävs enligt Bokföringslagen.

Du har rätt att efter begäran få ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller missvisande har du rätt att begära att uppgifterna rättas eller raderas.

Vill du veta mer?

Vill du ha mer information, ändra dina uppgifter eller anmäla att du inte vill att jag lagrar uppgifter om dig enligt ovan är du välkommen att kontakta mig på e-post på: info@idealbild.se Denna integritetspolicy är ett levande dokument och innehållet kan komma att uppdateras. Policyn är senast uppdaterad 2018-09-10.

Copyright

Allt innehåll på denna webplats är upphovsrättsligt skyddat egendom av IDEALBILD Göteborg eller avtalspartners och får under inga omständigheter kopieras eller på annat sätt laddas ner, sparas eller användas för ändamål som överskrider normal användning av sidan, eller spridas utan skriftligt avtal med IDEALBILD Göteborg.

Den ansvarige för innehållet på denna sida är Alexander Idelmann.

Kontakta oss gärna

Copyright © 2018 Alexander Idelmann, IDEALBILD Göteborg